Podcast serie over Nederland na de crisis

Deze week is een podcast-reeks gepresenteerd over “Nederland na de crisis”. Dit om de opbrengst van de dialoog www.watisjouwidee.nl en het perspectief op Nederland na de coronacrisis verder te brengen.

Een van de eerste afleveringen gaat over mentale gezondheid en sociale veerkracht in en na coronatijd. Louise Gunning (o.a. KHMW) en Karlijn Hermans (Nationale Denktank) gaan met elkaar in gesprek over sociale veerkracht en hoe we jongeren er weer bovenop kunnen helpen.

In een tweede aflevering spreken Mark Roscam Abbing (programma DG Samenleving en COVID-19) en Sara de Monchy (theatermaker en zzp’er) over ongelijkheden en welke kwetsbaarheden en kansen de coronacrisis heeft blootgelegd voor zzp’ers.

De volgende afleveringen in deze serie gaan onder meer over bestuurlijke verhoudingen en inclusieve besluitvorming, de link tussen preventieve gezondheid en je direct leefomgeving, de hybride samenleving en duurzaam economisch herstel.

Iedere twee weken kun je op de woensdag luisteren naar een nieuwe aflevering met een beslisser in Nederland die in gesprek gaat met een jong talent over het Nederland ná de coronacrisis.

Abonneer je op het kanaal via Spotify of je favoriete podcast app.